Detta är jag.

Dettta är alltså jag, och det är såhär jag ser ut.  Jag brukar alltid tänka att man inte ska bry sig om vad folk tycker om ens utseende. Så jag uppmuntrar er alla att vara mindre självkritiska.

Lyckospark.

Jag börjar må en aning bättre faktiskt. Det känns inte lika dystert omkring mig. Jag hoppas att ni där ute är strålande lyckliga.

Stay. Hurts.

Om världen skulle bestå av bara en låt skulle denna lätt vinna. Jag blir faktiskt lycklig av en låt som denna. Hoppas ni också blir likna tagna av den som jag. Lyssna på orden och känn djupet. Mmm...  jag älskar det sköra tyget som får blåsa i vinden.

Ytterligare lite mer hopplöshet.

Det är snart helg och jag tror vädret håller på att lätta. Snön smälter och det droppar vatten över hela Stockholm. Jag tror att det finns många som jag där ute, som är utsvulten på glädje. Just dem här dagarna skulle jag göra vad som helst för att få se solens strålar. Men istället ligger jag i min säng och är sjuk. Hmm...

missing person!

Jag ska inte ljuga. Jag är oerhört förrvirrad och ganska osäker. Jag vet inte var jag ska börja. Är det kanske så att jag bara behöver lite tid att lära känna mig själv, eller är mitt inre för rädd för en sådan utmaning. Jag behöver hjälp. Fortfarande så saknas jag.

hjärta.

Har du sett mig?? Jag letar vidare för att hitta mig, men det är svårt. Med tanke på att jag är så oföutsägbar så är det knöligt att veta var jag ska leta.

RSS 2.0